حجتی:با رشد بهره وری و فعال سازی ظرفیت های بخش کشاورزی،تولید و اشتغال افزایش پیدا می کندزنجیره تولید از مزرعه تا سفره تقویت می شود
چاپ خبر | شناسه خبر: 960 | تاریخ انتشار: 07 فروردین 1396 - 11:44
به گزارش خبرنگار هدا پرس; محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در دیدار نوروزی با جمعی از مدیران ارشد این وزارت و سایر دستگاه های اجرایی، تشکل های صنفی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت:برای برخورداری تولیدکنندگان از ارزش افزوده تولید و حفظ حقوق مصرف کنندگان باید زنجیره تولید از مزرعه تا سفره در بخش کشاورزی تقویت شود

حجتی گفت:اختصاص نزدیک به هشت میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی برای اجرای پروژه های آب و خاک در کشور بی سابقه است.
وی افزود:با اجرای پروژه های آب و خاک از جمله طرح احیای ۵۵۰ هزار هکتار اراضی خوزستان و ایلام و همچنین توسعه سامانه های نوین آبیاری ضمن رشد بهره وری آب و جلوگیری از فرسایش خاک، عملکرد تولید محصولات کشاورزی در واحد سطح افزایش یافته است.
وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: توسعه کشت های گلخانه ای، پرورش ماهی در قفس و کشت گیاهان دارویی از ظرفیت های بخش کشاورزی کشور برای افزایش تولید و اشتغال است.
وی اظهار داشت: تشکیل و تقویت زنجیره تولید از مزرعه تا سفره در بخش کشاورزی ضروری است و بازارهای سنتی پاسخگوی «کشاورزی تولید انبوه و اقتصادی» نیست و برای برخورداری تولیدکنندگان از ارزش افزوده تولید و حفظ حقوق مصرف کنندگان باید زنجیره تولید از مزرعه تا سفره در بخش کشاورزی تقویت شود.
حجتی خاطرنشان کرد: برای تقویت زنجیره تولید مزرعه تا سفره باید صنایع تبدیلی و تکمیلی، صنایع غذایی،بسته بندی و فرآوری در مناطق تولید در روستاها ایجاد شود تا ضمن اشتغال و درآمدزایی،جمعیت روستاها نیز تثبیت شود.

حجتی گفت:اختصاص نزدیک به هشت میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی برای اجرای پروژه های آب و خاک در کشور بی سابقه است.
وی افزود:با اجرای پروژه های آب و خاک از جمله طرح احیای ۵۵۰ هزار هکتار اراضی خوزستان و ایلام و همچنین توسعه سامانه های نوین آبیاری ضمن رشد بهره وری آب و جلوگیری از فرسایش خاک، عملکرد تولید محصولات کشاورزی در واحد سطح افزایش یافته است.
وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: توسعه کشت های گلخانه ای، پرورش ماهی در قفس و کشت گیاهان دارویی از ظرفیت های بخش کشاورزی کشور برای افزایش تولید و اشتغال است.
وی اظهار داشت: تشکیل و تقویت زنجیره تولید از مزرعه تا سفره در بخش کشاورزی ضروری است و بازارهای سنتی پاسخگوی «کشاورزی تولید انبوه و اقتصادی» نیست و برای برخورداری تولیدکنندگان از ارزش افزوده تولید و حفظ حقوق مصرف کنندگان باید زنجیره تولید از مزرعه تا سفره در بخش کشاورزی تقویت شود.
حجتی خاطرنشان کرد: برای تقویت زنجیره تولید مزرعه تا سفره باید صنایع تبدیلی و تکمیلی، صنایع غذایی،بسته بندی و فرآوری در مناطق تولید در روستاها ایجاد شود تا ضمن اشتغال و درآمدزایی،جمعیت روستاها نیز تثبیت شود.