با حضور مسئولان وزارت کشور، خانه احزاب و استانداری یزد نمایندگی خانه احزاب استان یزد افتتاح شد

افتتاح دفتر نمایندگی خانه احزاب ایران در استان یزد

چاپ خبر
 | 
شناسه خبر: 89
 | 
تاریخ انتشار: 20 بهمن 1395 - 21:19
مراسم افتتاح خانۀ احزاب استان یزد شامگاه سه‌شنبه 19 بهمن‌ ماه با حضور استاندار یزد، رییس خانه احزاب ایران، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، نمایندۀ مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل سیاسی وزارت کشور، رییس کمیته امور بین الملل خانه احزاب ایران، مدیرکل دفتر استاندار و روابط عمومی استانداری، مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری، فرماندار یزد، بازرس خانه احزاب ایران و جمعی از مدیران و اعضای احزاب استان برگزار شد
افتتاح دفتر نمایندگی خانه احزاب ایران در استان یزد

به گزارش هدا پرس، مراسم افتتاح خانۀ احزاب استان سه‌شنبه شب 19بهمن‌ماه با حضور استاندار یزد، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، نمایندۀ مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل سیاسی وزارت کشور، مدیرکل دفتر استاندار و روابط عمومی استانداری، مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری، فرماندار یزد، رئیس خانه احزاب ایران ، رئیس کمیته امور بین الملل خانه احزاب ایران و جمعی از مدیران و اعضای احزاب استان برگزار شد.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور در مراسم افتتاح خانۀ احزاب استان یزد بیان کرد: تعامل مثبت و سازنده و سیاست بُرد بُرد برای اولین بار در ادبیات سیاسی کشور در  سال92 و در برنامه‌های انتخاباتی دکتر روحانی مطرح شد.
«محمدامین رضازاده» یکی از راه‌های تعامل را بحث سیاست خارجی دانست و افزود: شاهد بودیم دیپلماسی قوی و منطق کشور ما با قدرت‌های بزرگ دنیا باعث شد حقانیت نظام جمهوری اسلامی ایران در بحث مهم انرژی هسته‌ای تصویب شود و حق قانونی ایران در مجامع بین‌المللی به رسمیت شناخته شود.
وی ادامه داد: با رویکرد تعامل، ایران‌هراسی از بین رفت و اجماع علیه کشور منتفی شد و برعکس اجماع علیه مخالفان جمهوری اسلامی شکل گرفت و آنگاه از ایران به‌عنوان کشوری در جهان یاد شدکه در سطح منطقه و دنیا قدرتمند است.
رضازاده گفت: زحماتی که در 38 سال گذشته انجام شده و نیز همّت مردم باعث شد کشور ما در اوج اقتدار ملی قرار گیرد.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور افزود: وحدت و انسجامی که در داخل کشور وجود دارد، موجب شده است هیچ کشوری جرئت حمله یا تخریب ایران را نداشته باشد و یک مرحله بالاتر از قدرت، اقتدار و امنیت ملی حاصل شده است و می‌توان گفت اکنون در اوج اقتدار کشور قرار داریم.
وی ادامه داد: به دنبال سیاست‌های اعتدالی رئیس جمهوری و دولت تدبیر و امید و حمایت‌های مقام معظم رهبری از این خط‌مشی، مسئولان کشور به جایی رسیدند که تصمیم گرفتند برای آبادانی و توسعه، از همۀ ظرفیت‌ها، همۀ جریان‌های سیاسی و همۀ مدیران شایستۀ کشور استفاده کنند.
رضازاده با بیان اینکه دولت یازدهم با استفاده از همۀ نیروهای کشور تشکیل شده است، گفت: مدعی هستیم از میوه‌های شیرین مدیریت سیاست داخلی دولت فعالیت احزاب در کشور و مهمترین ثمرۀ آن نیز تشکیل خانه احزاب است.
وی با اشاره به اینکه تشکیل خانۀ احزاب 10سال تأخیر داشت، بیان کرد: هدف حضور همۀ احزاب در یک محل تقویت تحمّل، پاسخ‌گویی به عملکردها و نقد یکدیگر است که برای تحقق این اهداف احزاب خود نقش‌آفرین هستند.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور افزود: در اصل احزاب در مسائل استراتژی ملی، بحث برجام، راهپیمائی روز 22بهمن، روز قدس و دیگر موضوع‌های مهم کشور یک‌دل و یک‌صدا بوده‌اند و هیچ حزبی وجود نداشت که برای نمونه در مورد برجام مخالف جدّی باشد.
رضازاده گفت: امروز رئیس جمهور آمریکا نخواهد توانست برجام را نقض کند و دلیل آن نیز تعامل و توافق جهانی است که حتّی مردم و گروه‌های آمریکا هم معتقد هستند که یک رئیس‌جمهور نمی‌تواند یک توافق جهانی را یک‌سویه نقض کند.
وی ادامه داد: آمریکا بدعهدی و بداخلاقی کرده و این سخن که از سوی برخی افراد مطرح می‌شود که کشور به آمریکا اعتماد کرده، درست نیست؛ زیرا آنچه اتفاق افتاد توافق ایران با کشورهای جهان است مبنی بر اینکه بر طبق قوانین و اصول بین‌الملل عمل کند.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور با اشاره به اینکه خانۀ احزاب فضایی برای پیگیری موضوعات صنفی و مسائل اجتماعی است، گفت: خانۀ احزاب نماد رشد، آگاهی و عقلانیت جامعه است و احزاب نمونۀ بارز این نمادها هستند.
وی افزود: اکنون امکان ندارد درخواستی مبنی بر تشکیل احزاب و مجوز سخنرانی وجود داشته باشد که بدون پاسخگویی باشد.
رضازاده با اشاره به دلایلی که بعضأ منجر به لغو برخی سخنرانی‌های سیاسی شده است، بیان کرد: بسترسازی سیاسی کشور به‌گونه‌ای بوده که درخواست تشکیل هیچ حزب و سخنرانی سیاسی بی‌پاسخ‌ نمانده و تلاش دولت تدبیر و امید نیز این بوده است که افراد بتوانند دیدگاه‌های خود را آزادانه بیان کنند.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور دربارۀ ثبات امنیتی جمهوری اسلامی ایران گفت: ثبات نرخ ارز، کنترل تورم، کاهش نرخ بیکاری و کاهش سود بانکی از مواردی است که در حوزه‌های مختلف در دولت یازدهم درنظر گرفته شده و در حوزۀ امنیتی نیز اقتدار ملی حاکم شده است.
وی افزود: خانۀ احزاب فرصتی است برای گردآمدن همۀ احزاب و هم‌اندیشی همۀ دیدگاه‌ها و نیز محلی برای تضارب آرا، مدارا و سازگاری در جامعه است.
رضازاده ادامه داد: خانۀ احزاب مظهر توسعه‌‌گرایی، ارتباط با احزاب سایر کشورها، تبلور و مظهر پختگی و تجربه‌ای موفق برای تعامل جریان‌های سیاسی در کشور است.
وی مهمترین انتظار خدمتگزاران سیاسی وزارت کشور از احزاب را رعایت قانون و قانون‌مندی بیان و بر رعایت اخلاق سیاسی، پرهیز از نزاع‌ها، حضور فعال و مؤثر در همۀ صحنه‌ها و ارائه دیدگاه‌ها در خصوص امور و رویدادهای مهم کشور تأکید کرد.
مدیرکل سیاسی وزیر کشور در پایان سخنان خود از احزاب خواست: تشکیل هرگونه کنگره و گردهمائی با اطلاع وزارت کشور باشد؛ آرامش سیاسی در کشور تقویت و تثبیت شود؛ از تجربۀ موفق سایر کشورها استفاده شود؛ به مُفاد اساسنامه خانه احزاب وفاداری شود و در احزاب گردش نخبگان وجود داشته باشد.
سخنرانی استاندار یزد در مراسم افتتاحیه خانه احزاب یزد
استاندار یزد در مراسم افتتاح خانه احزاب استان گفت: شایسته است احزاب به‌گونه‌ای بیندیشند که همواره نظر آنان نسبت به دیدگاه‌های پیشین برتر باشد.
«سید محمد میرمحمدی» با بیان اینکه اندیشه و رویکرد احزاب در جهت سرکوب نیست بلکه در جهت رشد فکری جامعه است، افزود: اندیشۀ احزاب باید در جهت تکمیل نظرات دیگران و نه مانع از آزادی بیان افراد باشد.
وی گفت: در مذاکرۀ تیم هسته‌ای با نخبگان شش کشور دنیا زور و بددهنی مشاهده نمی‌شود، بلکه منطق و اخلاق حکم‌فرماست؛ به گونه‌ای که این جرئت را ندهد مواضعی خلاف خواسته‌ها اتخاذ شود.
استاندار یزد با بیان اینکه داشتن چنین رویه‌ای برای احزاب ارزشمند است، افزود: فعالیت احزاب بر پایۀ جسم نیست بلکه فکری است و هدف خانۀ احزاب نیز ارائۀ فکر به جامعه است.
وی ادامه داد: تجربۀ گذشته ما نشان می‌دهد رفتارهای بدون تدبیر نتیجۀ مثبتی برای ما نداشته است؛ زیرا اینگونه به نظر رسید که دنیا اندیشید ایرانیان افرادی پرخاشگر هستند و اجماع جهانی علیه کشور شکل گرفت.
استاندار یزد گفت: تجربه‌ها و رویه‌های خوب و بد برای همۀ ما دستاورد است و باید در نظر داشته باشیم که نقاط مثبت آن دستاوردها را تقویت و از رویه‌های نامناسب دوری کنیم.
میرمحمدی اظهار امیدواری کرد: خانه احزاب در استان یزد با در پیش گرفتن رویه‌های درست در هر زمینه‌ای که حضور می‌یابد بدرخشد و در ارائۀ نظرات کارساز سرآمد باشد.
وی ضمن تبریک تشکیل دفتر خانۀ احزاب و مبارک دانستن آن، گفت: خانۀ احزاب منشأ خیر برای جامعه است و از طریق ارتباط با مردم می‌تواند با لطف حق تعالی و افکار بلند خود خدمات مؤثری به جامعه ارائه دهد.
استاندار یزد بیان کرد: امیدواریم اعتقاد به کار نیک، کمک به مردم و کار جمعی که در احزاب تجلی پیدا می‌کند منجر به موفقیت روزافزون احزاب شود.
وی در پایان سخنانش برای احزاب استان اندیشه‌ای بلند و دلی بزرگ از خداوند منّان طلب و خاطرنشان کرد: گروه‌های فکری اعم از مرد و زن جامعه‌ای کامل تشکیل دهند و در این جامعه نظرات مؤثری برای پیشبرد اهداف جامعه ارائه کنند.
گفتنی است در این مراسم خانۀ احزاب استان شامل احزابی با جناح‌های متفاوت به عنوان دومین خانۀ احزاب استانی در کشور به طور رسمی افتتاح شد.

برچسب ها:

دیدگاه خود را ارسال کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.